FilmHuis The Wife
‘Achter een succesvolle man, staat een sterke vrouw’. Tegeltjeswijsheid, maar het vat de zaken zoals ze er in The Wife voorstaan wel mooi samen. De film opent zich als een makkelijk te lezen boek. Joe is de succesvolle schrijver die liefdevol wordt bijgestaan door zijn vrouw Joan en hem bijstaat als hij op het punt staat om bedolven te worden onder de aandacht die een Nobelprijs met zich meedraagt. Niks bijzonders onder de zon wellicht, maar toch is het juist dat perfecte beeld wat de film nodig heeft om zijn ware aard langzaam aan de kijker ten toon te spreiden. Want hoe gelukkig de twee ook lijken op hun oude dag, er sluimert wel degelijk iets onder het aardoppervlak. Meer dan een clichéverhaal, deze film waarin zelfreflectie centraal staat en het je nadenken zet over belangrijke thema’s zoals liefde, zelfwaardering en het volgen van je eigen ambities. Na afloop nodigt de programma commissie je uit voor een gezellige nazit.

Praktisch
Datum: 28 maart, 19.30 uur
Entree: € 6.50

Muziekcafé met Scott & Young
Speciaal op tweede Paasdag, maandag 1 april 2024, komt dit duo naar Eemnes! Kom je van 15.30-17.30 uur luisteren naar mooie livemuziek tijdens ons muziekcafé in de Brasserie? Lekker onder het genot van een hapje en drankje. Wees welkom!

Intieme crispy Folk songs van Nederlandse bodem. Geïnspireerd door de grote Amerikaanse songwriters uit de jaren 60 schrijven Scott & Young Engelstalige verhalende luisterliedjes, met uit het eigen leven gegrepen thema’s. Ze nemen je mee in hun zoektocht naar het spanningsveld tussen vrijheid en verbondenheid, vernieuwing en bezinning, kalmte en avontuur, en minder in tijden van alsmaar meer.

Praktisch
Datum: 1 april, 15.30 uur

Paas high tea
Op tweede Paasdag, maandag 1 april, kun je vanaf 11.00 uur aanschuiven bij de paaseditie van onze gezellige high tea. Inloop is mogelijk tussen 11.00 en 14.00 uur. Geniet van heerlijke mix van zoet en hartige hapjes in onze sfeervolle brasserie terwijl je bijpraat met je vrienden en familie. Reserveer je ticket om zeker te zijn van een plekje.

Praktisch
Datum: 1 april
Tijd: Vanaf 11.00 uur
Entree: € 20 (volwassene) & € 15 (jeugd)

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl
1ste Paasdag GESLOTEN