Open volleybal kampioenschap 2024
Sportievelingen opgelet: Eind mei is het weer zover, het jaarlijkse open volleybalkampioenschap gaat van start! Wil jij samen met je vrienden, familie of collega’s deelnemen aan dit sportieve evenement? Meld je dan nu aan. Je hoeft niet persé te kunnen volleyballen, want sportiviteit en gezelligheid staan voorop. We streven er naar om twee poules te maken: recreatie en prestatie (afhankelijk van het aantal team).

Het toernooi begint met een trainingsavond op donderdag 30 mei om 19.30 uur. Dit is dé perfecte gelegenheid om te wennen aan de sfeer en het spel. De poulefase is op de drie donderdagen erna: 6, 13 & 20 juni om 19.30 uur. 20 juni is een speciale avond: dan komt het hele team verkleed in een zelf gekozen thema!

De slotavond vind plaats op vrijdag 28 juni. Aansluitend is er een feestavond met DJ! Wie gaat er met de wisselbeker vandoor??? Wil je meedoen met jouw team? Meld je dan snel aan door het kopen van een ticket. Na aankoop van het ticket stuurt de teamcaptain een e-mail naar info@huisvaneemnes.nl met daarin de teamnaam en de namen van alle teamleden (voor + achternaam). Let op! De inschrijving sluit op 13 mei!

Praktisch
Data: 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni & 28 juni
Entree: € 42,50 per team
Tijd: 19.30 uur

FilmHuis Anatomy of a Fall
De waarheid heeft vele kleuren. Dit rechtbankdrama, dat je 150 minuten aan je stoel gekluisterd houdt, draait om veel meer dan de schuldvraag.

Het is aan de toeschouwer om zich een oordeel te vormen. Het is niet de anatomie van een val, eerder de anatomie van een huwelijk in verval. Daarnaast gaat het over een complex personage, de Duitse romanschrijver Sandra, geweldig gespeeld door Sandra Hüller. Anatomy of a Fall leidt na het verlaten van de filmzaal ongetwijfeld nog tot verhitte discussies, daarom nodigt de programma commissie je dan ook graag uit voor de nazit.

Praktisch
Datum: 25 april
Tijd: 19.30 uur
Entree: € 6,50

Muziekcafé met Yvette de Bie
Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij het Muziekcafé. Dit keer kun je genieten van zangeres Yvette de Bie. Zij wordt begeleid door toetsenist Jeroen van Helsdingen en bassist (contrabas) Erwin Sommeren. Yvette is geboren in Zwolle en bracht haar jeugd door op het platteland in Overijssel. Haar vader draaide dag en nacht jazz, soul en Braziliaanse muziek waardoor Yvette werd geïnspireerd voor een leven in de muziek.

Ze deed mee aan talentenjachten, zoals het Ann Burton Tribute in het Amsterdams Concertgebouw. De eerste serie van Idols in 2002, het Nationale Songfestival 2005 met het prachtige solonummer “Someone like you”. En in 2010 kwam ze in het meest succesvolle programma van de wereld, The Voice of Holland. Tot op heden treedt ze op door het land en staat ze geregeld in de studio te werken. Kortom, Yvette is MUZIEK in haar hart en ziel! Kom je luisteren onder het genot van een hapje en drankje? We hebben alles in huis voor een gezellige zondagmiddag!

Praktisch
Datum: 5 mei
Tijd: 15.30 uur
Entree: vrije inloop