Zaterdagavond 23 maart om 20.00 uur geeft het harmonieorkest van muziekvereniging Crescendo haar voorjaarsconcert in het Huis van Eemnes.

Medewerking wordt verleend door het harmonieorkest van muziekvereniging Orveo uit Vreeland. Beide orkesten staan onder muzikale leiding van dirigent Kees Kramer.

Orveo
OrVeO staat voor Orkest Vecht en Omstreken. Een samenwerking met Orveo is niet nieuw. Bij een gezamenlijk concert in het prachtige decor van de Vecht hebben beide orkesten vorig jaar een fantastisch zomeravondconcert gegeven. Een kennismaking die duidelijk naar meer smaakte en klonk. Crescendo is trots om Orveo in dit jubileumjaar als gast te mogen ontvangen.

Zuid en Noord Europa
De muziekstukken die op het programma staan hebben te maken met een land in Zuid of Noord Europa.
Crescendo speelt onder andere Aurora Borealis, wat “Noorderlicht” betekent; Finlandia; Faroer Island Dance en Highlights from Chess van de zweed Bjorn Ulvaeus. Orveo speelt onder andere Olimpica, de Spaanse Tapas de Cocina en een Griekse Folk Song Suite.

Kaarten bestellen
Kaarten (15,00 euro) zijn te bestellen via de mail secretaris@crescendobaarn.nl of via de website www.crescendobaarn.nl
Kaarten zijn ook aan de zaal te koop op de avond zelf. In de voorverkoop hebben wij een actie: koopt u drie kaarten dan betaalt u maar voor twee!

Crescendo 130 jaar
Crescendo, opgericht in 1894, is de oudste vereniging van Baarn en zit daarmee in het DNA van Vorstelijk Baarn. Dit jaar wordt het 130 jarig bestaan gevierd met diverse activiteiten dat wordt gecoördineerd door een speciaal hiervoor opgerichte jubileumcommissie. Hoe mooi zou het zijn als zoveel mogelijk mensen hier als muzikant aan mee kunnen doen! Wilt u (weer) een muziekinstrument bespelen? Crescendo heeft instrumenten, docenten en kent vele mogelijkheden om muziek te maken.

Neem contact op voor een gratis proefles op een muziekinstrument van uw keuze: info@crescendobaarn.nl of bel met 06-48381240.