ReumaNederland bedankt alle collectanten en inwoners van Eemnes voor hun grote inzet en bijdrage aan de landelijke collecteweek. Tijdens de collecte van 18 tot en met 23 maart 2024 hebben zij met elkaar in totaal 3837 euro opgehaald voor het goede doel. Dit is 800 euro meer dan vorig jaar: hulde voor een ieder!

Naast deze mooie collecte had afdeling Eemnes dit jaar maar liefst 12 jubilarissen. 1 collectant van maar liefst 30 jaar, 4 van 20, 6 van 10 en 1 van 5 jaar. Deze collectanten zijn door de afdeling in het zonnetje gezet tijdens een gezellig samenzijn in het Huis van Eemnes.

Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. De beschadiging van hun gewrichten en spieren is nog steeds niet te genezen. De impact van reuma op je leven en op de hele maatschappij wordt ondertussen enorm onderschat. Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Bij ReumaNederland doen we er alles aan om die pijnlijke realiteit te veranderen. Dit doen we onder andere door geld in te zamelen voor onderzoek naar betere behandelingen, zodat reuma in 2040 echt te genezen is. Want reuma is te pijnlijk om te negeren.