De meeste dorpsgenoten zal het niet ontgaan zijn, Eem Optiek is verhuisd naar Braadkamp 15. Na vele jaren optiek op de Laarderweg 44 nu dus op een nieuwe plek.

Optometrist en eigenaresse Elize vond het nodig om uit te breiden, Niet alleen met vloeroppervlak maar ook met personeel. Vanaf begin januari is Eric erbij gekomen, velen hebben al kennis met hem gemaakt. Eric is een ervaren opticien die zich vooral bezighoudt met de technische kant van het vak en voor verkoop en advies voor monturen, zonnebrillen, brillenglazen. Hij completeert het team wat al bestond
Elize en Zaira, de leergierige winkelhulp. Bij Elize was er wat langer de vraag: “Ga ik verbouwen? Of ik ga ik verhuizen?” Het is dus verhuizen geworden, en wel naar het voormalige bankkantoor aan de Braadkamp 15.

De winkel levert de kwaliteitsglazen van Rodenstock. Een leverancier waar we heel blij van worden, gezien de filosofie van deze optiekleverancier. Ze leveren up-to-date multifocale glasdesigns en hun prachtige ontspiegelingen. Qua monturen voeren we onder andere de merken Lafont, Menrad, Blackfin, Einstoffen, Morel, Licefa en Bbig kinderbrillen en nog veel meer.
Vanaf vrijdag 3 mei staat het team van Eem Optiek daar voor uw klaar. Voor oogmetingen, optometrische onderzoeken, contactlens-aanpassingen en –controles en voor een nieuw montuur of zonnebril. Uiteraard ook voor al uw vragen omtrent ogen en oogzorg.

Elize, Eric & Zaira, team Eem Optiek
035 6212499