Muziekcafé Golden Oldies
Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij het Muziekcafé. Opnieuw in onze gezellige Brasserie: de Golden Oldies. Zoek een plekje en kom lekker luisteren, meezingen mag ook, onder het genot van een hapje en drankje.
Mariske Hekkenberg en Trea Staal, al jarenlang vriendinnen en zangcollega’s, hebben de krachten gebundeld. Ze vormen samen het “Golden Oldies Duo”: hits van de jaren ‘20 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren.

Praktisch
Datum: 3 maart, Tijd: 15.30 uur
Entree: vrije inloop

Nationale pannenkoekdag
Vrijdag 8 maart is natuurlijk de leukste dag van het jaar, want dan is het nationale pannenkoekdag! Kom je lekker een pannenkoek eten bij ons? Gezellig! Samen met Versa Welzijn staan we voor je klaar om heerlijke pannenkoeken te bakken.
Vanaf 17.30 uur zijn alle inwoners van Eemnes, jong en oud van harte uitgenodigd. Wij hebben een beperkt aantal plekken VOL = VOL. Tickets zijn te koop via onze website. Alleen met een ticket ben je verzekerd van een plekje. Bij binnenkomst ontvang je een muntje, dat in te wisselen is voor een drankje naar keuze (bier/wijn/fris)

Praktisch
Datum: 8 maart
Tijd (vanaf): 17.30 uur
Entree: € 3,50

Kindertheater Dierendorpje 3+
Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant…Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!” Hé! Wie roept dat? Ben jij dat rode kat? Ga nou niet weg! Waarom deed je dat? Toet, toet! Oh de bus vertrekt!

Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! We gaan het dorpje binnen, dus sla het boek maar open. Nu kan de pret beginnen. Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven. Twee muzikale vertellers en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden voor de allerkleinsten.

Praktisch
Datum: 10 maart
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 9,50
Inclusief limonade en een snoepje

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl