Oproep NLdoet
Wie komt helpen om de moestuin zomer klaar te maken? Vorig jaar stonden burgemeester en wethouders met laarzen aan op de tuin om, in het kader van NLdoet, een handje te helpen in de tuin. Dit jaar doen wij weer mee met deze landelijke vrijwilligers dag. Zaterdag 16 maart kun je weer een dagje of dagdeel meehelpen op de educatieve moestuin. Reik de tuinders de helpende hand om de tuin klaar te maken voor de lente begint en de eerste zaadjes en plantjes de grond in gaan. Er is genoeg te doen, en daarbij is het heerlijk om een dagje in de buitenlucht actief te zijn. Wij zorgen voor thee, koffie en wat lekkers.

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je mee? nldoet.nl/activiteit/zomerklaar-maken-educatieve-moestuin
Zaterdag 16 maart van 10.30 uur – 15.30 uur
Educatieve moestuin, Wilgenpad (achter de RK kerk, waar je ook de fiets of auto kunt parkeren)

En
We zoeken vrijwilligers die een paar keer, van mei t/m augustus het gras willen maaien op de tuin, maaimachine beschikbaar via de gemeente.

Tuinders gevraagd
Het gezellige team van de educatieve moestuin kan altijd extra handen gebruiken. Houd je ervan om lekker in de buitenlucht bezig te zijn, zoek je nog een activiteit die gezond is voor lijf en leden? Kom eens kijken op donderdagmiddag of zaterdagochtend of doe alvast mee met NLdoet op zaterdag 16 maart.
Wij zien je graag op de moestuin.

AvS