Dat sporten – en volleybal in het bijzonder – niet alleen voor de jongere generatie is, bewijst Boy Nieuwenboom. Op 12 december heeft Boy op 85 jarige leeftijd afscheid genomen als spelend lid van Voleem.

Boy is lid geworden van Voleem direct nadat hij in 1975 in Eemnes kwam wonen en heeft een aantal jaren competitie gespeeld. Als een van de oprichters van de Badminton vereniging (1978) is hij overgestapt naar deze vereniging en is competitie gaan spelen.
In die tijd heeft hij wel diverse malen deelgenomen aan het Voleem Stratenvolleybal toernooi en heeft dit één keer gewonnen.
Intussen is hij al bijna 20 jaar weer lid van Voleem en heeft met veel plezier bij de recreanten en de Old Stars meegespeeld. Hij is een graag geziene speler, maar heeft toch moeten besluiten om te stoppen. Wij zullen hem missen.De mogelijkheid om op oudere leeftijd sporten is bij Voleem volop aanwezig. Op een verantwoorde wijze wordt op dinsdagochtend vanaf 10 uur door de Old Stars getraind en gespeeld in het Huis van Eemnes. Wij zijn trots dat er in de twee jaar dat de Old Stars spelen er geen blessures of ongelukken zijn geweest. Er is nog ruimte om deel te nemen aan de Old Stars voor spelers vanaf 55 jaar tot ???