Het jaarlijkse kampioenschap jeu de boules is weer gehouden. De burgemeester Roland van Benthem, wethouders Mirjam Havinga-de Jong en René ten Have en gemeentesecretaris Marjolein van den Berg waren erbij om een balletje op te gooien en mee te spelen.

Voor de in totaal 20 spelers was dit een mooie kans om te ervaren hoe de nieuwe toplaag van de jeu de boules baan zou bevallen. En gelukkig vonden alle deelnemers het helemaal top, dus werd er met veel plezier gespeeld. Het weer zat ook mee, want ondanks de bewolkte dag bleef de regen weg. Zo kon iedereen genieten van het prachtige spel, koffie, thee, stokbrood, brie en een druifje.

Na twee speelrondes werd de groepsfoto gemaakt en vervolgens werd de derde, tevens laatste speelronde gestart. Frans van Dongen eindigde als eerste en ontving de wisselbeker. Gert v. d. Brink eindigde als tweede en Elly Koppen-Mol als derde. Na de prijsuitreiking werd het kampioen-
schap afgesloten met een drankje en een broodje kroket. De jeu de boules baan is voor iedereen toegankelijk dus als u een keer wilt spelen bent u van harte welkom om te genieten van dit prachtige spel!

Sinds kort kunt u op de woensdagochtend om 9.15 uur ook voor een potje jeu de boules en een bakje koffie terecht bij De Derde Helft huisvaneemnes.nl/activiteiten/derde-helft-19-06/