Het is alweer ruim één jaar geleden en dus tijd voor onze jaarlijkse stamppotavond. Deze keer op donderdag 8 februari 2024. Niet koken die avond, maar wel lekker en gezellig en betaalbaar uit eten met elkaar!

Dat kan want de Thuisfrontcommissie van de Hervormde Gemeente (TFC) organiseert die avond in gebouw ‘De Wel’ aan de Rutgers van Rozenburglaan in Eemnes, een ‘dineravond’.

We doen dit om het predikanten echtpaar Peter en Jeannette de Groot, die voor zes jaar werden uitgezonden naar Zuid-Soedan, financieel te ondersteunen. Daarvoor werden al talloze activiteiten georganiseerd, denk maar aan vorig jaar de Italiaanse avond bij de Blommenhoeve. Volle tafels in de tuin op een mooie zomeravond. Nu dus de winterse versie hiervan op een mooie winteravond.
Deelname aan deze avond bedraagt slechts € 10,- p.p. (kinderen € 7,50) Vanaf 18.00 uur zijn de deuren geopend en om 18.30 uur wordt het eten opgediend. Er kan die avond cash worden betaald maar ook worden gepind aan het eind van de avond, want dan tellen we de genoten drankjes erbij op.

Om te voorkomen dat je de ‘hond in de pot treft’ is aanmelden van tevoren wel handig.

Dat kan telefonisch bij Wim Rozenberg06 41 62 22 67 of per email w.rozenberg01@kpnplanet.nl
Voor vervoer kan worden gezorgd. Eet u/jij ook gezellig mee?