Op zondag 7 april a.s. zal de Eemnesser polder het decor zijn voor de 46e Polderloop. Er kan dan gewandeld worden over 5 km en er kan worden hardgelopen over 5.10 en 15 km. De organisatie is in handen van de KPJ-Eemnes en de Stichting Friersdale-Eemnes.

De inschrijving voor de Loop is op zondag 7 april van 12.00 tot 12.45 uur op De Deel, Wakkerendijk 162 in Eemnes. Het startschot klinkt om 13.00 uur aan het begin van de Jonge Jaapeweg, vlakbij De Deel. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,-. Zij kunnen alleen meedoen met de 5 km. Deelnemers vanaf 13 jaar betalen € 12,50. Voor de drie snelsten op elke afstand zijn mooie prijsbekers te winnen! Dat geldt zowel voor de dames/meisjes als de heren/jongens op alle afstanden. Om 15.00 uur is de prijsuitreiking op De Deel.

Voor het goede doel
De opbrengst van deze Polderloop komt ten goede aan het Zonnepanelenproject in Friersdale – Zuid-Afrika. De bijna 90-jarige Eemnesser pater Wijnand van Wegen heeft jarenlang gewerkt in Friersdale. Hij zal aanwezig zijn bij de Polderloop. De organisatoren hopen dat velen door mee te lopen een bijdrage zullen leveren voor de aanleg van zonnepanelen bij de school en de bijgebouwen in Friersdale.

Ook iedereen die niet meeloopt, is welkom!
De organisatoren nodigen ook iedereen uit, die het niet ziet zitten om mee te lopen. Je kunt de lopers aanmoedigen of genieten van de gezelligheid op De Deel. Zo kun je dan bijdragen aan de baromzet want een deel daarvan gaat naar het goede doel! De KPJ-Eemnes en het bestuur van de Stichting Friersdale-Eemnes roepen de Eemnessers op om in beweging te komen op 7 april a.s. en zo een bijdrage te leveren aan het goede doel.

Zie ook: www.eemnesserpolderloop .nl