Op woensdag 17 juli a.s. kun je bij Viore aanschuiven aan een vrolijk gedekte lunchtafel. Wij zorgen voor heerlijke zomerse gerechten, het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden via onze website.

Gewoon lekker ontspannen aan een tafel met gelijkgestemde zielen en genieten van wat je wordt voorgeschoteld. Zo simpel kan het zijn. Wat deze lunch extra bijzonder maakt is dat je wordt bediend door burgemeesters uit de regio. Zij komen het team van Viore versterken met hand- en spandiensten voor, tijdens en na de lunch. In een informele setting kunnen burgemeesters en bezoekers kennismaken met elkaar. De lunch is van 12.00 tot ongeveer 14.00 uur, vanaf 11.45 uur ben je welkom om bij ons binnen te lopen.

Je kunt je aanmelden via www.viore.org/activiteiten/zomerlunch-bij-viore Je vindt Viore aan de Oosterengweg 44 in Hilversum. Voor de zomerlunch vragen we een bijdrage van 10 euro.

Naast het doorlopende programma biedt Viore in de zomermaanden extra activiteiten die net even anders zijn dan door het jaar heen. De zomerlunch is een van die activiteiten.

Viore is een gastvrij centrum voor iedereen die leeft met kanker. Bezoekers zijn iedere werkdag zonder afspraak en zonder verwijzing van harte welkom voor psychosociale ondersteuning om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden kunnen bij ons binnenlopen voor informatie, lotgenotencontact, een luisterend oor en activiteiten. Bij Viore gaan we uit van Positieve Gezondheid en leggen we de focus op wat er wél is of kan. Viore is gevestigd in Hilversum en ontvangt bezoekers uit de regio Gooi en Vechtstreek.

Voor meer informatie: www.viore.org
Telefoon: 0356853532