Willy Schat heeft na 28 jaar trouwe dienst afscheid genomen van het Comité Eemnesser Koeien Trofee. Willy stond aan de wieg van de Eemnesser Koeien Trofee en heeft zich vanaf dag 1 hier met veel enthousiasme voor ingezet. Het is dan ook mede door haar tomeloze energie en passie dat de ‘Koeientrofee” een begrip is geworden binnen de Eemnesser samenleving.

Dinsdagavond 14 mei heeft Willy in kleine kring afscheid genomen en is ze uitgebreid in het zonnetje gezet door de leden van het Comité en de gemeente Eemnes. De plek in het Comité die vrijkomt met het vertrek van Willy Schat zal worden ingenomen door Maurice de Coo. Vanaf dinsdag 14 mei is hij toegetreden tot het Comité.

Ook in 2024 is het de bedoeling dat wederom de Eemnesser Koeientrofee’s worden uitgereikt. Het aanmelden van kandidaten hiervoor in de categorieën: jeugd individueel, jeugd groepen, volwassenen individueel en volwassenen groepen, kan vanaf heden plaatsvinden via de website van de Eemnesser Koeientrofee (www.eemnesserkoeientrofee.nl)