In de reeks van winteroptredens is de aftrap op zondag 28 januari in de Koetszaal van Restaurant Hotel Eemland met Tim Knol en Ernest Beuving.

Tim Knol
Deze singer-songwriter uit Hoorn brak in 2010 op 20-jarige leeftijd door met zijn single ‘Silverman Hotel’. Hij speelde onder andere met Anne Soldaat. Een paar jaar later kwam Tim met zijn eigen theatershow Lost & Found, waarin hij zijn liefde voor muziek combineerde met zijn verzamelwoede van muziek.
Tim Knol speelde en speelt op alle grote podia en festivals (Pinkpop, Oerol, Noorderslag, Lowlands etc.). In 2019 maakte hij met zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen het album ‘Happy Hour’, dat lovend werd ontvangen.

Ernest Beuving
Van verpleegkundige in de psychiatrie tot onvervalst cabaretier en klein-kunstenaar. Als duo Ernesto en Marcellino (Marcellino Bogers) wonnen zij in 1993 het Camerettenfestival. Via imitaties wekt Beuving de iconen weer tot leven en schetst een beeld over de talloze veranderingen van de afgelopen decennia. De tukker Beuving is een getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper.
Dat het lachen wordt met Beuving staat nu al vast.

De middag begint om 14.00. De entree is € 17,50 en reserveren is verplicht via: gerardwortel@ziggo.nl