Zondagmiddag 25 februari vindt in de Koetszaal van Hotel Restaurant Eemland de tweede in de reeks winteroptredens plaats met Firasso en Lemon Sharks.

Firasso
Wat gebeurt er wanneer een klassiek klarinettist, een vertegenwoordiger van moderne muziek op een accordeon en een jazzbassist hun krachten bundelen? Het resultaat heet Firasso. Dit Duitse trio presenteert hun eigen verfijnde composities, die gebruik maken van de muzikale vocabulaire van tango- en klezmertraditie, Balkantraditie en de Franse musette.
Marko Kassi (accordeon) – Robert Beck (klarinet) – Nils Imhorst (contrabas)

Lemon Sharks
Ook in Lemon Sharks bundelen drie succesvolle musici hun enorme speelervaring en ontwikkelen ze een nieuw verhaal. Lemon Sharks legt speels verbindingen tussen compositie en improvisatie, tussen nieuwe muziek en historie. Het trio zindert en zet groovend de zintuigen op scherp. In een unieke bezetting voor viool, synthesizer/piano/percussie en basgitaar spelen ze eigen werk en muziek die hen dierbaar is. De muziek van Bach, Janacek, Brahms, Mozart, Händel en vele anderen klinkt als nooit tevoren.

Het gehele programma belooft een waarlijk spektakel te worden. Om dan nog maar te zwijgen van de nazit. Aanvang: 14.00 uur.
Entree: € 17,50.
Reserveren verplicht: gerardwortel@ziggo.nl