Voor diverse activiteiten, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ons te helpen.

Gastheer/vrouw (activiteitenbegeleider) De Derde Helft
De Derde Helft is een organisatie voor en door senioren die al sinds het voorjaar van 2022 wekelijks een tal van activiteiten organiseert voor alle 55-plussers in Laren en Blaricum. Wegens het grote succes in Laren, willen we dit voor de Eemnessers ook gaan opstarten. Elke vrijdagmorgen van 09.45- 12.00 uur worden er diverse (sportieve) activiteiten georganiseerd zoals wandelen, bordspelletjes en andere bewegingsactiviteiten. Als gastheer/vrouw ontvang je alle deelnemers en indien mogelijk help je mee met het begeleiden van één van de activiteiten.

Gastheer/gastvrouw senioren bingo
Iedere eerste dinsdag van de maand om 14:00 uur organiseren wij een leuke en gezellige seniorenbingo. Er zijn elke maand weer prachtige prijzen te winnen! We zijn op zoek naar vrijwilligers die de bingo kunnen begeleiden en daarnaast de prijzen vooraf kunnen verzorgen.

(mede)organisator (heer/vrouw) koffieconcert
Nu nog elke derde donderdag, maar vanaf mei elke tweede donderdag van de maand om 11.30 uur is er een koffieconcert in onze theaterzaal. De organisator van dit grote succes, Jasper Bon, is op zoek naar een vrijwilliger die feeling heeft met klassieke muziek en hem wil ondersteunen bij het organiseren van deze concerten.

Ben jij een van die enthousiaste vrijwilligers waar we naar op zoek zijn? Mail of bel 035 531 18 87 ons dan voor meer informatie: vrijwilligers@huisvaneemnes.nl