De krokussen bloeien en de knoppen aan de bomen staan op springen. De vogels fluiten er al vrolijk op los, laat de lammetjes maar komen. De lente is in aantocht.

Bij Hoeve Ravenstein zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor dit prachtige seizoen. De jonge dierenmaand staat voor de deur, dit keer met een spannende speurtocht. De boer heeft per ongeluk het hek open gelaten en alle kuikens zijn ontsnapt. Kun jij ons helpen ze terug te vinden? We trappen ook af met de eerste boerenmarkt van het jaar. Op zaterdag 30 maart nodigen we je van harte uit voor onze Boeren Paasmarkt.

Jonge dieren

In april en mei zijn er weer tal van pasgeboren dieren te bewonderen in onze kraamstal! Kom je ook langs om een kijkje te nemen bij onze jonge dieren? De dieren op Hoeve Ravenstein groeien op samen met hun moeder en mogen zo vaak drinken als zij zelf willen.
Doe mee aan onze speurtocht en help ons alle kuikens terug te vinden. Haal de speurtocht op bij het Boerderijcafé. Deelname kost € 3,50 inclusief een biologisch sapje.

Boeren Paasmarkt
Proef de lente en bezoek onze gezellige paasmarkt op zaterdag 30 maart. Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije- en streekproducten. Denk aan vlees, kazen, wijnen, streek/speciaal bier en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven.

Voor de kinderen hebben we gezellige kinderactiviteiten, zoals een paas-speurtocht, je laten schminken of ga op zoek naar de rondhuppelende grote paashazen. In het Boerderijcafé en op het Boerderijterras geniet je van heerlijke koffie met zelf gebakken koek, ook hebben we bij mooi weer ons heerlijke boerenschepijs. Alles wordt vers bereid met producten uit de streek, de moestuin en Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Natuurlijk is onze Boerderijwinkel (of liever gezegd: duurzame supermarkt) ook open! Kortom een leuk festijn voor jong en oud op ons boerenerf.

Praktische informatie
De paasmarkt is op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Onze reguliere openingstijden zijn: dinsdag t/m zaterdag tussen 8:30 uur en 17.00 uur en op vrijdagen tot 18:00 uur. Van mei tot en met oktober is er elke 1e zondag van de maand een Boerenmarkt. Check onze website ook voor andere activiteiten.

Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Eemnes. Je bereikt onze hoeve per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren kan bij Hoeve Ravenstein en is gratis! Voor meer informatie zie www.hoeveravenstein.nl