Op zondag 23 juni om 14.00 uur vindt er een bijzondere wedstrijdzwemtraining plaats voor basisschoolleerlingen uit BEL-gemeenten.

Zwemvereniging New Wave Almere, in samenwerking met de Biezem in Laren, organiseert deze training in zwembad de Biezem om kinderen op een leuke manier de basis van het wedstrijdzwemmen te leren. Inschrijven is nog steeds mogelijk via de website van de zwemvereniging.

B-zwemdiploma
Alle basisschoolleerlingen de BEL-ge-meenten van 6 jaar en ouder, in het bezit van een B-zwemdiploma, zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze training Gedurende twee uur worden de deelnemers begeleid door ervaren trainers van New Wave Almere.

Tijdens een afwisselend trainingsprogramma zullen alle basiselementen van het wedstrijdzwemmen aan bod komen. “Samen met enkele ervaren wedstrijd-zwemmers gaan we aan de slag met de verschillende zwemslagen, maar ook met de starts en de keerpunten.”, legt Frits Brama, hoofdtrainer van New Wave, uit. “We willen dat deze middag zowel leuk als leerzaam is en daarom zullen onze zwemmers de technieken ook in het water voordoen.”

Ken je iemand die mee zou willen doen? Meer informatie is te vinden op www.newwavealmere.nl/zwemclinic/