Op zondag 26 mei 2024 organiseert de stichting Een Dijk van Kunst en Cultuur voor de tweede keer het Huiskamerfestival Eemnes. In 2022 was het allereerste Huiskamerfestival zo succesvol verlopen dat direct werd besloten om in 2024 weer zo’n kunstzinnige middag te organiseren. Zet zondag 26 mei daarom vast in uw agenda.
Een Dijk van Kunst en Cultuur is recent gestart met de voorbereidingen en wil door middel van dit bericht potentiële artiesten en gastheren/gastvrouwen attenderen op deze datum. Uiterlijk vanaf 22 februari zal inschrijving via de website www.dijkvankunstencultuur.nl mogelijk zijn. Houd de komende edities van De Rotonde in de gaten.

Tijdens een Huiskamerfestival kunnen bezoekers op tal van plaatsen, verspreid over heel Eemnes, genieten van diverse podiumkunstenaars.
De stichting zoekt daarom podium-kunstenaars èn huiskamers/tuinen om de artiesten een intieme locatie te bieden. De organisatie koppelt de artiesten aan de locaties en draagt zorg voor een programmakrant die huis aan huis verspreid zal worden. Een Dijk van Kunst en Cultuur beoogt met dit festival een laagdrempelig evenement te organiseren en zo ook de podiumkunst te stimuleren. Het Huiskamerfestival is voor bijvoorbeeld beginnende artiesten een uitgelezen gelegenheid om in een kleinschalige omgeving podiumervaring op te doen en de eigen act te promoten, maar ook al lang bekende zangers, koren, rappers, dichters, dansers, vertellers en muzikanten kunnen zich op deze dag presenteren aan de bezoekers.

Voor vragen of reacties kunt u terecht op: info@dijkvankunstencultuur.nl