Toneelvereniging Deo et Arti speelt het familiestuk “Repelsteeltje en de blinde prinses” van het Ro-theater. Het sprookje wordt op geheel eigen wijze ten tonele gebracht als een grappige, doldwaze en magische familievoorstelling voor jong en oud en wordt geregisseerd door Sjef Smet.

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze maken ruzie over hun blinde dochter, de jacht en wie de baas mag spelen. Het broeit ook bij Josefien, de varkenshoedster, die opschept over haar zusje Sterre die ‘goud uit stro’ kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan ‘genezen’. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

De voorstellingen zijn op: 5,6,12,13,19 en 20 april 2024 in theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes
Aanvangstijden: vrijdag: 19.30 uur, zaterdag: 14.30 uur

Spel: Sanne Ruisendaal-Bechger, Dorry Erkelens, Ruud Fecken, Anne Heiwegen, Maaike Heiwegen, Annemieke van der Poel, Angelique Scherpenzeel en Mischa Zegers Veeckens.
Kaarten reserveren via www.deoetarti.nl
Entree: € 10,00

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl Volg Deo et Arti ook op Facebook https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti