Doe je mee als vrijwilliger of bied jij een klus aan als organisatie?

Voor Vrijwilligers
Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Maak op 15 of 16 maart 2024 kennis met vrijwilligerswerk! Ook in Eemnes zijn er leuke activiteiten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat een (moes-)tuin wordt opgeknapt, ga een dagje naar de dierentuin begeleiden of help een clubgebouw verduurzamen. Er zijn zowel klussen voor groepen als individuen.
Zoek op nldoet.nl/voor-vrijwilligers een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. Er komen elke dag nieuwe activiteiten bij!

Voor organisaties
Mogelijk heb jij in jouw vrijwilligers-organisatie klussen liggen die leuk zijn om aan te bieden. Daarbij wordt er niet alleen extra werk verzet, maar zet je ook jouw organisatie in de schijnwerpers én leg je nieuwe contacten. Inwoners van Eemnes en het college van Burgemeester en Wethouders komen graag een handje helpen.

Het Oranje Fonds ondersteunt bij de organisatie. Overweeg je als organisatie om mee te doen maar weet je niet precies hoe? Kijk op www.nldoet.nl voor handige draaiboeken, slimme tips, downloads en de voorwaarden. Ook het aanvraagformulier voor een financiële bijdrage vind je daar. Vrijwilligerscentrale BEL helpt uiteraard ook graag om mee te zoeken of te denken. Als vrijwilliger of als vrijwilligersorganisatie.

Neem contact op met Annemieke Biemond, Adviseur Vrijwillige Inzet bij Vrijwilligerscentrale BEL, 06-82311097 of info@vcbel.nl