Op 6 juni 2024 ga ik, Michiel van Eijkelenburg, de Alpe D’Huzes op fietsen. Mijn doel is, om 6x de berg op te fietsen. Ik doe mee aan de Alpe D’Huzes, omdat ik meerdere mensen in mijn naaste omgeving verloren heb aan deze vreselijke ziekte.

Ik vind het belangrijk dat er veel geld ingezameld wordt, voor het KWF, om in de toekomst te zorgen, dat zoveel mogelijk mensen kunnen genezen van deze ziekte. Voor dit doel heb ik een loterij georganiseerd op Koningsdag. Ik hoop zoveel mogelijk loten te verkopen. Alle prijzen zijn gesponsord, zodat de volledige opbrengst van de loterij naar het KWF gaat.

Doe je ook mee?
Koop dan een lot, deze kosten 5 euro per stuk. Lever het lot ingevuld in, bij de marktkraam op de Wakkerendijk op Koningsdag. Dit kan tot uiterlijk 14.45 uur. De trekking zal om 15.00 uur plaats vinden. Mocht je iets gewonnen hebben, maar niet bij de trekking kunnen zijn, geen probleem, dan neem ik zondags telefonisch contact met je op.

De prijzen die onder andere te winnen zijn
Weekendje weg, 1x 4 mtb’s huren, voor drie uur bij de Lage Vuursche, twee tickets klimmen bij het klimpark, lunch bij Restaurant Eemland, tegoedbon t.w.v. 50 euro Schoenmakerij Brinkman, tegoedbon t.w.v. 100 euro Welkoop, vijf autowasbeurten BP, drie keer 1 kilo kaas, riem naar keuze t.w.v. 20 euro, vier toegangskaarten Tractorpulling Eemnes, + twintig consumptiebonnen, fruitmand, twee auto rijlessen, twee knipbeurten kind, twee knipbeurten heren.