Ter ere van de Boekenweek met als thema ‘Bij ons in de familie’ organiseren wij op 20 maart het Groot Gooi+ Familiediner. Een unieke avond die in het teken staat van samenzijn, delen en ontdekken.

Het Groot Gooi+ Familiediner belooft een avond te worden vol gezelligheid, lekkere gerechten en inspirerende verhalen.

Wat kun je verwachten?
In Eemnes wordt het eten verzorgd (€10,- of €5,- als je op tijd bent in Eemnes):
Deze avond staat er een heerlijke maaltijd voor ons klaar waar we samen van kunnen genieten. Omdat het eten wordt verzorgd kun je een toegangskaartje kopen via de website voor een avond vol gezelligheid en lekker eten. De kosten zijn € 10,- per stuk, maar de eerste 25 kaarten gaan voor € 5,- pers stuk. Dus wees er snel bij!

Kaarten kopen: Kaarten reserveer je via www.bibliotheekgooiplus.nl/activiteiten/familiediner of bij de balie in jouw vestiging.

Familielid
Elke familie heeft wel iemand die niet uitgepraat raakt over zijn/haar onderwerp tijdens het familiediner. Bereid je voor op een inspirerend verhaal van een van onze ‘familieleden’. Een bijzondere gastspreker deelt zijn of haar achtergrond, ons meenemend op een reis van persoonlijke groei, culturele inzichten en de kracht van gemeenschap.

Speciale aanbieding
Ben je lid van de bibliotheek? Als onderdeel van deze avond bieden we de unieke kans om iemand anders ook lid te maken voor slechts 1 euro.* Neem dus een gast mee naar het familiediner en maak ze lid. Dit is een geweldige kans om hun wereld te verbreden met toegang tot boeken, media en evenementen.

*Alleen voor niet-leden voor langer dan een jaar en o.b.v. een Instap-abonnement.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op woensdag 20 maart voor een onvergetelijke avond.
Datum: 20 maart 2024
Tijd: 18.00-20.00 uur