Afgelopen dinsdag is de Feestweek 2024 van C.V. de Sliertjes feestelijk van start gegaan.

De jubilerende carnavalsvereniging viert dit jaar haar 55-jarig bestaan met een feestweek in Eemnes en heeft voor alle doelgroepen diverse activiteiten georganiseerd. Inmiddels is de winnaar van Beat the Oerraad pubquiz bekend en heeft Eemnes ook een nieuwe BOL toernooi (lokaal kaartspel) winnaar. Deze avonden waren volop strijd en gezelligheid!
Ook de kindermiddag was een daverend succes met goochelaar Maarten Bruins. Op donderdagmid-dag is er speciale aandacht besteed aan de senioren van Eemnes, waarin er met cabaret en muziek terug wordt gegaan in de tijd.

Het aankomende weekend staat in teken van families
De vrijdagmiddagborrel start vanaf 15.00 uur en ’s-avonds vindt de Hollandse feestavond plaats met artiesten als SENNA en Lucas Bos. Zaterdag is gevuld met activiteiten zoals Ringsteken, De Alleskunner Eemnes, Boeren(min)golf, vermaak voor de allerkleinste en in de avond de feestband Marcus & Taylor! Op zondagochtend wordt er gestart met een tentviering, gevolgd door Kleintje Carnaval (met blaaskapel) en vanaf 15.00 uur foodtrucks, kinderplein en u-vraagt-zij-spelen-band De Rode Lopers. Om 19.00 uur sluit de tent en is de feestweek 2024 afgelopen. Afgezien van de vrijdag- en zaterdagavond, zijn alle weekendactiviteiten vrij toegankelijk.

De Sliertjes zien er naar uit om u dit weekend nog te mogen begroeten!