Als het aan CV de Sliertjes ligt, beloofd het dit jaar weer een gezellige feestweek te worden in Eemnes. De organisatie is druk bezig om eind mei voor heel Eemnes weer een week van vertier te organiseren voor alle leeftijden.

Naast bekende activiteiten als de BOL avond (een immens populair lokaal kaartspel) en een kindermiddag (met dit keer een Kids DJ en goochelshow) zijn er ook nieuwe activiteiten, zoals de Alleskunner Eemnes en een Proeverij in samenwerking met o.a. Gooische Moordenaar. Ook ringsteken op de trekker mag niet ontbreken, evenals twee mooie feestavonden met artiesten als SENNA, Lucas Bos, partyband Marcus & Taylor en Feestdj’s Jesse en Kansloos.

Dagelijks is de feesttent op het evenemententerrein op de Wakkerendijk geopend en zijn de activiteiten grotendeels gratis toegankelijk. Voor de activiteiten waar wél kaarten voor nodig zijn, worden deze verkocht op dinsdag 7 mei vanaf 19.00 uur bij het Huis van Eemnes. Meer informatie over het volledige programma is te vinden op www.desliertjes.nl of in de huis-aan-huis bezorgde feestweek krant.