Onlangs overhandigde onze vrijwilligster Sandra Bakker het eerste lot van de Zonnebloemloterij aan wethouder Mirjam Havinga. Met de opbrengst van deze loterij maakt de Zonnebloem haar uitstapjes en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking mede mogelijk. Dit jaar is extra feestelijk omdat Nationale Vereniging de Zonnebloem haar 75-jarig jubileum viert.

Binnenkort komen de vrijwilligers weer langs de deuren met loten. Door mee te spelen steunt u het werk van de Zonnebloem in Eemnes: maar liefst 75% van de opbrengst van elk verkocht lot van € 3,00 gaat rechtstreeks naar lokale Zonnebloeminitiatieven. De resterende opbrengst draagt bij aan de landelijke initiatieven van de Zonebloem en de organisatie van de loterij. Koopt u ook loten?

Grootste prijzenpot ooit met winkans van 1 op 10
Deelnemers aan de jubileumeditie van de loterij maken kans op indrukwekkende prijzen. En vanwege het jubileum is er een extra feestelijk prijzenpakket. Naast geldprijzen tot €15.000, worden er o.a. e-bikes, iPads, dagjes uit, binnenlandse vakanties en airfryers verloot. De trekking vindt plaats op 7 oktober a.s. Deelnemers die hun loten online registreren of kopen ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Online meespelen
Voor degenen die de Zonnebloem willen steunen maar de vrijwilligers aan de deur hebben gemist, is er de mogelijkheid om online loten te kopen via www.zonnebloem.nl/loten/p/a00452.