(Voor)lezen is belangrijk. Elke keer dat je voorleest leert je kind meer woorden en omgaan met taal. Dat zorgt ervoor dat je kind later gemakkelijker kan leren. Daarom staat voorlezen altijd (extra) centraal bij ons in januari met de Nationale Voorleesdagen met een groot Voorleesfeest.

Van 24 januari tot en met 3 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. We openen deze weken met het Nationale Voorleesontbijt in elke bibliotheek. Er komt een bijzondere gast voorlezen uit Help! Een verrassing! en er is een ontbijtje voor de kinderen. Het voorleesontbijt is er speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Meld je nu aan voor het voorleesontbijt: www.bibliotheekgooiplus.nl, woensdag 24 januari 2024 10:00 uur Eemnes.

Theatervoorstellingen
Tijdens de Voorleesdagen komt Theater Fantast ook nog de fantastische poppenvoorstelling: Help! Een verrassing! geven in de bibliotheken van Gooi+. Dat wil je echt niet missen. Koop snel je kaartje en kom met het hele gezin genieten van deze mooie voorstelling: www.bibliotheekgooiplus.nl

Waar gaat het over?
Tim is gek op dieren. Hij voelt zich thuis in het bos. Zoeken en kijken naar alle dieren uit het bos vindt hij het leukste dat er is. Het vinden van dieren lijkt toch niet zo makkelijk… Deze voorstelling is vooral geschikt voor kinderen van 0-8 jaar. Zondag 28 januari 14.00 uur Bibliotheek Eemnes.