Tijdens en na de behandeling van kanker kan het moeilijk zijn om het leven weer op te pakken. Behalve voor (ex)patiënten kan dat ook gelden voor naasten van kankerpatiënten, en ook als je een dierbare hebt verloren aan kanker. Voor hen start er op maandag 8 april a.s. weer een training mindfulness bij Viore.

Mindfulness helpt als je moeite hebt om tijdens en na de behandeling het leven weer op te pakken. Je kunt geconfronteerd worden met klachten van allerlei aard, zoals vermoeidheid, angst, sombere gedachten, piekeren, slapeloosheid of concentratieverlies. Mindfulness is één van de mogelijkheden die in deze situatie kan helpen om zowel mentaal als fysiek fitter en evenwichtiger te worden en daarmee meer balans (terug) te vinden in het dagelijkse leven.

De training mindfulness wordt verzorgd door een ervaren deskundige van Viore.

Kosten voor deelname € 60,- voor acht bijeenkomsten
Verspreid over de maanden april, mei en juni
Starttijd: 14.00 uur

Je kunt je aanmelden via aanmelden@viore.org. Of bel naar 035-6834620.
Je vindt Viore aan de Oosterengweg 44 in Hilversum.

Viore is een gastvrij centrum voor iedereen die leeft met kanker. Bezoekers zijn iedere werkdag zonder afspraak en zonder verwijzing van harte welkom voor psychosociale ondersteuning om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden kunnen bij ons binnenlopen voor informatie, lotgenotencontact, een luisterend oor en activiteiten. Bij Viore gaan we uit van Positieve Gezondheid en leggen we de focus op wat er wél is of kan. Viore is gevestigd in Hilversum en ontvangt bezoekers uit de regio Gooi en Vechtstreek.

Voor meer informatie www.viore.org