Natasja Bunt

Partij: CDA
Functie: Raadslid
Aantal jaren actief: 2,5 jaar

Waarom wilde u graag (burger)raadslid worden?
Ik vond politiek altijd al boeiend. Als voormalig burgercommissielid en nu raadslid, wil ik jongeren in Eemnes een stem te geven en zelf meer over de politiek leren.

Waar wilt u zich voor inzetten?
Eemnes kent vele mooie tradities, zoals de feestweek, koningsdag, pulling Eemnes en zeskamp. Veel van deze tradities zijn tot stand gekomen door vrijwilligers. In mijn vrije tijd heb ik mij altijd ingezet voor het dorp, zo ben ik 3 jaar lang secretaris geweest in het bestuur van KPJ Eemnes en ben ik vaak als vrijwilliger aanwezig op verschillende evenementen. Vanuit die invalshoek maak ik mij hard voor het behoud van de Eemnesser tradities en het dorpse karakter.
Vrijwilligers vormen hierbij een onmisbare schakel in de binding en leefbaarheid van ons dorp. Daarom zet ik mij ervoor in dat de gemeente deze vrijwilligers stimuleert en ondersteunt waar nodig.

Wat is uw favoriete plekje in Eemnes?
Dit vond ik een wat lastigere vraag. Hoewel het Huis van Eemnes erg gezellig is, ben ik toch wel echt een huismus. Mijn favoriete plekje is dan ook thuis. Hier kan ik mij terugtrekken met een goed boek en ’s ochtends kan ik genieten van het prachtige uitzicht van de zonsopgang in de polder.

Wat doet u graag in uw vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden. Daarnaast vind ik ontspanning in het roeien op de Eem. In een uurtje roeien kom ik helemaal tot rust.