Kindertheater: Dierendorpje 3+
Toet toet… Daar is de bus.
Wie stapt er in?
Wij gaan naar Dierendorpje!
Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant…Past die er wel in?
“Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”
Hé! Wie roept dat? Ben jij dat rode kat?
Ga nou niet weg! Waarom deed je dat?
Toet, toet! Oh de bus vertrekt!

Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! We gaan het dorpje binnen, dus sla het boek maar open. Nu kan de pret beginnen. Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven. Twee muzikale vertellers en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden voor de allerkleinsten.

Praktisch
Datum: 10 maart
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 9,50 inclusief limonade en een snoepje

Eemnes Got Talent!
Sta je te popelen om jouw verborgen talent aan de wereld te laten zien? Ben jij er klaar voor om de spotlight te pakken en de jury omver te blazen met jouw ongelofelijke skills? Dan is het tijd om jouw kans te grijpen bij Eemnes Got Talent!

Of je nu de sterren van de hemel zingt, de dansvloer laat trillen met je moves, of de meest verbluffende goocheltrucs uit je mouw schudt, wij willen jou zien schitteren op ons podium. Maar wacht, er is meer! Heb je een ander talent waarvan je denkt dat het een publiek verdient? Dan nodigen we je ook van harte uit om mee te doen aan deze sensationele talentenjacht.

Als je 10 jaar of ouder bent, grijp dan deze kans en schrijf je in vóór 14 maart! Met twee leeftijdscategorieën, van 10 tot 15 jaar en van 16 tot 100 jaar, is er voor iedereen een plekje om te schitteren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te komen kijken en/of aanmoedigen. Koop snel een ticket, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Praktisch
Datum: 13 april
Tijd: 20.00 uur
Entree: € 5,-

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl