Het Danspaleis
Tankstation van levensvreugde
Onze missie is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden, middels dansen en muziek. De PlatenDraaier trekt de ouwe krakers uit de koffer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen platendraaier, rijdend discomeubel, feestelijk décor, gastvrouwen en een glimmende dansvloer geinspireerd op de jaren ’40 en ’50. Ook dansen en zingen zoals vroeger? Kom naar Het Danspaleis op vrijdag 16 februari. Alle ouderen kwiek, mentaal en fysiek, met dansen en muziek! Het Danspaleis is in principe voor 65+ maar natuurlijk zijn andere familieleden of vrienden ook welkom.

Praktisch
Datum: 16 februari
Tijd: 14.00 uur
Entree: € 2,50

FilmHuis
Empire of Light
Romantisch Drama met een glansrol voor Oscarwinnaar Olivia Colman (The Father, The Crown). Een diep menselijk verhaal over de eenzame en ongelukkige bioscoopmanager Hilary, die er een onfrisse relatie op nahoudt met haar baas. Echter de komst van een nieuwe medewerker zet alles voor haar op zijn kop. Tegen de achtergrond van een Engelse badplaats in de jaren 80 bloeit er iets op tussen deze twee zo verschillende mensen. Prachtig beelden en hilarische momenten in dit verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema.
Na afloop nodigt de programma commissie je uit voor een gezellige nazit.

Praktisch
Datum: 25 januari
Tijd: 19.30 uur
Entree: € 6,50

Workshop 18+
Wijnproeverij
Iedere maand, organiseren wij op de laatste zaterdag van de maand een workshop voor volwassenen. In januari is er een wijnproeverij. Deze workshop is 18+. Ramon van Eldik, Europees sommelier, gaat met zijn gasten door een heel vrolijk stukje wijnland heen wandelen en proeven… Je krijgt uitleg over de zin en onzin van wijn. Je mag en moet ervan genieten. Er schik aan beleven.
De vragen van de gasten sturen de proeverij, zodat je antwoord krijgt en meer te weten komt. Na afloop krijg je een wijn naar keuze mee naar huis.

Praktisch
Datum: 27 januari
Tijd: 20.00 uur
Entree: € 27,50