De Derde Helft van start in Eemnes
Op 5 juni zijn senioren uit Eemnes, Blaricum, Laren en Huizen, welkom bij het Huis van Eemnes om laagdrempelig kennis te maken met activiteiten binnen De Derde Helft.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, BEL sportief en gezond en Huis van Eemnes voor mensen die actief in het leven (willen blijven) staan en heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. Iedereen is van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers, zoals bord- en kaartspelen, wandelen, koersbal, jeu de boule en biljart. Na de opening ben je elke woensdag welkom van 09.15- 11.00 uur. Daarna is er uiteraard een mogelijkheid om te lunchen in onze gezellige Brasserie.
Aanmelden of voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke van Engelen via info@huisvaneemnes.nl of 035 531 18 87.

Programma
09.15 uur – Inloop met koffie en thee
09.30 uur – Opening, activiteiten zoals jeu de boules, biljart en koersbal.
11.00 uur – Afsluiting

Praktisch
Datum: 5 juni
Tijd: 09.15 uur
Entree: € 3

Eemnes kookt! Aanschuifdiner
Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er in het Huis van Eemnes een wel heel bijzonder diner geserveerd. Iedere maand neemt een groep met gastkoks van jong tot oud onze keuken over en kookt een volledig driegangenmenu.
Voor wie? Voor iedereen die zin heeft in wat gezelligheid! Zin om ook aan te schuiven? Reserveer je zitplaats door een ticket te kopen.
We serveren het diner tussen 18.00 en 19.30 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. We serveren al onze gasten hetzelfde voor-, hoofd- en nagerecht. Helaas is het niet mogelijk om rekening te houden met dieetwensen.

Praktisch
Datum: 7 juni
Tijd: 18.00 uur
Entree: €17,50

Kindertheater De zingende prinses 2- 5 jaar
Help! Er is een vloek uitgesproken, de prinses kan niet meer zingen! Ze is ten einde raad. Onze verteller Willem van Zant gaat samen met de kinderen en de prinses op zoek. De stemwijzer wijst de weg. De reis gaat naar verre windstreken.
Ze ontmoeten een fee, een wijze cellist, een wijze pianist en een wijze slagwerker. Samen leren ze een toverlied. Maar gaat het lukken om de vloek te doorbreken? Dit muzikale sprookje voor kinderen van 2 tot 5 jaar bevat prachtige arrangementen van bekende klassieke muziek, zoals aria’s van Bernstein, Mozart, Bizet en Offenbach. Maar ook bekende kinderliedjes die iedereen mee kan (en mag) zingen. Al zingend en dansend maken de kinderen in dit muzikale en interactieve sprookje kennis met verschillende muziekinstrumenten en stijlen.

Praktisch
Datum: 9 juni
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 9,50, inclusief limonade en een snoepje

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl