Kindertheater 4+
Meneertje Rood Geel Blauw
Meneertje Zwart staat voor een nieuw doek. Wat zal hij vandaag schilderen? Meneertje Wit komt erbij, maar die wil van geen kleur weten. Kunnen de Meneertjes Rood Geel Blauw voor inspiratie én kleur zorgen?
Wat gebeurt er in het hoofd van een schilder? In Meneertje Rood Geel Blauw gaat het om kleur en de zoektocht ernaar. Een beeldende voorstelling, geïnspireerd op het leven en werk van Piet Mondriaan, waarin de gedachten van de schilder worden verbeeld door de poppen.

De beeldende voorstelling met weinig tekst en met gevarieerd (poppen)spel wordt begeleid door swingende jazzmuziek zoals die klonk in het Amerika van de jaren ’30, waar de schilder Mondriaan zich graag door liet inspireren.

Praktisch
Datum: 12 mei
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 9,50
Inclusief limonade en een snoepje

Muziekcafé

Judith Nijland Trio
Speciaal voor tweede pinksterdag, maandag 20 mei, hebben we een extra muziekcafé georganiseerd.
Hiervoor hebben we het Judith NIjland Trio uitgenodigd en zij beloven je: swingende jazz, latin en pop!

Zangeres Judith Nijland is een bekende naam in de Nederlandse jazzwereld. Met inmiddels 6 cd’s op haar naam toerde ze de afgelopen jaren door heel Europa, Indonesië, Amerika, Zuid-Korea en meerdere keren door Thailand, Japan en Australië. Judith werkt al een aantal jaren met pianist Jacob Bedaux en bassist Richard Frijters. Jazz, latin en eigen versies van bekende popnummers: waar ze ook spelen, ze weten overal een glimlach op het gezicht te krijgen.

Praktisch
Datum: 20 mei
Tijd: 15.30 uur
Entree: vrije inloop

High tea tweede Pinksterdag
Op tweede pinksterdag, maandag 20 mei, kun je vanaf 11.30 uur aanschuiven bij de pinkster editie van onze gezellige high tea. Inloop is mogelijk tussen 11.30 en 13.30 uur.
Geniet van heerlijke mix van zoet en hartige hapjes in onze sfeervolle brasserie terwijl je bijpraat met je vrienden en familie.
Koop je ticket(s) om zeker te zijn van een plekje. Vol is vol!

Praktisch
Datum: 20 mei
Tijd: Vanaf 11.00 uur
Entree: € 20 (volwassene)
& € 15 (jeugd)
Inclusief onbeperkt thee

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl