Muziekcafé PHP-Acoustic
Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij het Muziekcafé. Dit keer komt PHP-Acoustic optreden in onze Brasserie.

PHP-Acoustic is een nieuwe band rondom zanger/gitarist John Pattiata. John heeft een indrukwekkende carrière, hij heeft bij diverse bekende bands gespeeld in binnen -en buitenland, John wordt begeleid door George Pelupessy, Percy Huijer en Marcus Ririhena. Muzikanten die ook hun sporen hebben verdiend bij uiteenlopende bands. PHP-Acoustic speelt covers met een eigen touch.
Het repertoire is divers, van Westcoast tot Soul en Pop. Bekende en minder bekende nummers van hun muziekhelden zoals zij zelf zeggen. Nummers van Jason Mraz, Marc Broussard, Paul Carrack, maar ook nummers van Toto, Usher en Bon Jovi komen voorbij. Kom je luisteren onder het genot van een hapje en drankje? We hebben alles in huis voor een gezellige zondagmiddag!

Praktisch
Datum: 7 juli
Tijd: 15.30 uur
Entree: vrije inloop

Kindertheater ‘Keos van Kees’ 6+
Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kan ontploffen? En als je dan ontploft wil je dan verdwijnen? En als je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn?

Kees kent dit in ieder geval. Zij voelt nooit een beetje, maar altijd alles heel erg veel. Dan lijkt het alsof ze oorwarmers op heeft, dan begint haar kop te roken en alles te draaien. Ze ontploft. En niet alleen zij, ook haar moeder heeft dat af en toe. Als Kees ontploft dan is ze er gewoon even niet. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed. Gelukkig heeft ze haar stenen, die draagt ze altijd bij zich, zo is ze nooit alleen. Haar stenen zijn haar vrienden. Ze helpen om haar emoties een beetje te ordenen. Zoals bijvoorbeeld de steen: Vriend misschien. Maar ja, hoe kom je na zo’n ontploffing weer tevoorschijn? En hoe gaan jij en de mensen om je heen met zo’n ontploffing om? De voorstelling toont wat er gebeurt als je emoties in perspectief plaatst en laat zien dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. Tijd en ruimte lossen het vaak vanzelf op. De ‘keos van Kees’ is een voorstelling voor iedereen die wel eens ontploft. Want zoveel voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos, “keos”. Maar zoveel voelen is ook buitengewoon bijzonder.

Praktisch
Datum: 14 juli
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 9,50
Inclusief limonade en een snoepje

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl