Met enorm veel plezier kijkt Carnavals-vereniging de Sliertjes terug op hun Feestweek in Eemnes waarmee ze haar 55 jarig jubileum vierde.

Gedurende zes dagen was er voor iedereen wat wils, van quiz en spelavonden tot een wijn en bierproeverij op de doordeweekse dagen, familieplezier in het weekend en uiteraard de befaamde feestavonden. Dat de Eemnessers er zin in hadden, bleek al van tevoren; de feestavonden waren snel uitverkocht en de aanmeldingen stroomden binnen voor activiteiten als de Seniorenmiddag, Trekker-ringsteken en Tentviering. Hoewel het weer niet altijd mee zat, is de week perfect en zonder ongeregeldheden verlopen. Voor de vereniging dan ook een mooi resultaat, gezien zij slechts eens in de elf jaar een feestweek organiseert. Inmiddels is het feestterrein geheel afgebroken en opgeruimd.

De aankomende weken worden de uitslagen, foto’s en andere zaken op de website geplaatst (www.desliertjes.nl) om na te genieten. De Sliertjes bedanken alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en anderen die hebben bijgedragen om de Feestweek succesvol te laten verlopen. Tot over 11 jaar!