Live het EK van 2024 kijken?
Kom naar het Huis van Eemnes! Alle groepswedstrijden van Oranje zijn live te volgen op het grote scherm in de Brasserie, wanneer Oranje verder komt in het toernooi, verhuizen we naar het mega scherm in de Dijkzaal.

De bar is open, dus een hapje en een drankje zijn altijd dichtbij. Je bent van harte welkom!

FilmHuis Presque
Dit beloofd weer een heerlijke filmavond te worden waarin twee mannen, een beperkte levensgenieter en een introverte doodgraver, in een lijkwagen door het land trekken.

Onderweg beleven ze grote en kleine avonturen, leren mensen kennen en helpen elkaar om onverwerkte zaken aan te gaan. Vergelijkbaar met de Franse feelgoodfilm Entouchables. Geregisseerd door Bernard Campan en Alexandre Jollien. Na afloop nodigt de programma commissie je uit voor een gezellige nazit. Maak je avondje uit compleet, kom vooraf genieten van onze wisselende DagHap.

Praktisch
Datum: 27 juni
Tijd: 19.30 uur
Entree: € 6.50

City games Hunted
Doe mee met een groepje vrienden, buren, kennissen of familieleden met deze spannende city game. Eemnes is jullie speelveld! Met jouw team moet je zoveel mogelijk punten of geld verzamelen door te stelen, bespioneren, raadsels op te lossen of opdrachten uit te voeren. Welk team is het meest op elkaar ingespeeld?

Wat is het?
Er is paniek in de gevangenis! Het is een aantal criminelen namelijk gelukt te ontsnappen. Daarom willen ze nog één laatste buit binnenhalen, zodat ze daarna op een tropisch eiland kunnen genieten van hun pensioen. De criminelen weten alleen niet dat een aantal fanatieke bountyhunters niet rust voordat ze de ontsnapte gevangenen hebben opgepakt! Wat volgt is een bizar spannende achtervolging….

Tijdens de Hunted Citygame ben je een crimineel of een premiejager. Als crimineel moet je ervoor zorgen dat je uit handen blijft van de premiejagers. Als premiejager heb je juist als doel om de criminelen te vinden. Wie toont het meeste lef en wie heeft de beste tactiek? Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid, zodat iedereen een kans krijgt als premiejager en als crimineel.

Praktisch
Datum: 4 juli
Tijd: 19.45 uur (inloop) 20.00 uur (start)
Entree: € 49,95 per team

Ticket is inclusief bittergarnituur na afloop

Kijk voor meer informatie en tickets op www.huisvaneemnes.nl