FilmHuis: Green book
Feel good film
Gebaseerd op ware gebeurtenissen in deep south Amerika 1962. Een klassiek ‘odd-couple’ verhaal. De Italiaanse uitsmijter Tony Lip zit tijdelijk zonder werk als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Hij besluit als chauffeur rond te rijden met de uiterst getalenteerde pianist Don Shirley.
Geïnspireerd op een trouwe vriendschap zorgt de warmte en menselijkheid in Greenbook voor een fijne filmbeleving.
Na afloop nodigt de programma commissie je uit voor een gezellige nazit.

Praktisch
Datum: 30 mei
Tijd: 19.30 uur
Entree: € 6,50

Muziekcafé: Guy Harris
Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij het Muziekcafé. Dit keer is opnieuw Guy Harris bij ons te gast. “Guy heeft over de hele wereld gespeeld: van Noorwegen tot Antarctica, van Singapore tot Hong Kong tot Londen en tot slot tot Crazy Piano’s en de pianoshows in Nederland! Een flinke dosis Engelse humor en oneerbiedigheid, vermengd met een liefde voor de lyrische songwriters van de pianowereld, Elton John, Billy Joel en de grote schrijvers van Tin Pan Alley… In het enorme repertoire vind je zeker iets naar jouw smaak van deze getalenteerde Britse muzikant!” Kom je luisteren onder het genot van een hapje en drankje? We hebben alles in huis voor een gezellige zondagmiddag!

Praktisch
Datum: 2 juni
Tijd: 15.30 uur
Entree: vrije inloop

Open volleybal kampioenschap 2024
Sportievelingen opgelet: Eind mei is het weer zover, het jaarlijkse open volleybalkampioenschap gaat van start! Wil jij samen met je vrienden, familie of collega’s deelnemen aan dit sportieve evenement?

Meld je dan nu aan. Je hoeft niet persé te kunnen volleyballen, want sportiviteit en gezelligheid staan voorop. We streven er naar om twee poules te maken: recreatie en prestatie (afhankelijk van het aantal team).
Het toernooi begint met een trainings-avond op donderdag 30 mei om 19.30 uur. Dit is dé perfecte gelegenheid om te wennen aan de sfeer en het spel.
De poulefase is op de drie donderdagen erna: 6, 13 & 20 juni om 19.30 uur.
20 juni is een speciale avond: dan komt het hele team verkleed in een zelf gekozen thema! De slotavond vind plaats op vrijdag 28 juni. Aansluitend is er een feestavond met DJ! Wie gaat er met de wisselbeker vandoor???
Wil je meedoen met jouw team? Meld je dan snel aan door het kopen van een ticket. Na aankoop van het ticket stuurt de teamcaptain een e-mail naar info@huisvaneemnes.nl met daarin de teamnaam en de namen van alle teamleden (voor + achternaam). Let op! De inschrijving sluit binnenkort!

Praktisch
Data: 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni & 28 juni
Entree: € 42,50 per team
Tijd: 19.30 uur