Muziekcafé Adam James
Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij het Muziekcafé en opnieuw mogen wij verwelkomen: Adam James! Is er een nummer dat je zeker wil horen? Verzoeknummers kun je zeker neerleggen bij deze fantastische zanger.
De Australiër is een internationale, multi instrumentale zanger die momenteel in Den Haag woont, maar in heel Europa optreedt. Adam speelt in bands en heeft zijn eigen jazz kwartet. Hij speelt in diverse Europese piano bars, waaronder: Crazy Pianos (Scheveningen), Maxim Piano Bar (Amsterdam), Downtown Trondheim (Noorwegen) en vele andere locaties… Kom je gezellig luisteren en meedoen onder het genot van een hapje en een drankje?

Praktisch
Datum: 7 april
Tijd: 15.30 uur
Entree: vrije inloop

Kindertheater 5+ ‘Mee met de dierenambulance’
Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet. Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley van de dierenambulance er achteraan om ze te redden. De scènes in deze voorstelling zijn gemaakt naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak. Deze dierenverhalen – spannend, ontroerend en soms pijnlijk grappig – zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk waargebeurd!

Praktisch
Datum: 14 april
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 9,50
Inclusief limonade en een snoepje