Robin Teunissen heeft altijd een passie gehad voor duurzaamheid. Nadat hij afgestudeerd was als ingenieur begon zijn ondernemershart al snel te kriebelen en werd er gestart met voorbereidingen voor een eigen onderneming. Hij deed eerst veel ervaring op in de installatietechniek en in 2019 vond Robin de tijd rijp om zijn droom na te jagen: een eigen onderneming beginnen gericht op duurzaamheid.

Robin startte zijn bedrijf in zonne-paneleninstallaties. Hij stond dage-lijks zelf op het dak en deed daarbij ook nog eens acquisitie. Nu, bijna 5 jaar later, is Robinzon uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waar 23 professionals werkzaam zijn. “Kwaliteit staat bij Robinzon voorop. Of het nu gaat om onze mensen of producten, alleen het beste is goed genoeg. Veel van onze klanten wonen in ’t Gooi maar wij zijn actief in heel midden Nederland”.

Waar aanvankelijk de focus lag op zonnepanelen heeft Robinzon zichzelf nu geprofileerd tot premium partner in duurzaamheid. “Wij blijven ons vernieuwen. Robinzon installeert naast zonnepanelen ook thuisaccu’s, laadpalen, meterkasten, vloer- en dakisolatie. Er is zo veel mogelijk op het gebied van verduurzamen. Daarbij luisteren wij naar de specifieke wensen van de klant, beschikken wij over vakkennis en bieden wij excellente service”.

Voor meer informatie robinzon.nl