De dag van de liefde…
Vier Valentijnsdag dit jaar in stijl, samen met je geliefde, bij ons in de brasserie!
Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om plaats te nemen en te genieten van een romantische middag. Laat de liefde sprankelen terwijl jullie genieten van een heerlijke fles prosecco en een smaakvolle borrelplank voor maar € 39,95.
Maak van deze speciale dag een onvergetelijke ervaring vol liefde en gezelligheid.
Reserveer nu jouw tafeltje voor
twee, door te mailen naar: brasserie@huisvaneemnes.nl

Het Danspaleis, tankstation van levensvreugde!
Onze missie is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden, middels dansen en muziek.

De PlatenDraaier trekt de ouwe krakers uit de koffer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal. Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen platendraaier, rijdend discomeubel, feestelijk decor, gastvrouwen en een glimmende dansvloer geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Ook dansen en zingen zoals vroeger? Kom naar Het Danspaleis op vrijdag 16 februari. Alle ouderen kwiek, mentaal en fysiek, met dansen en muziek! Het Danspaleis is in principe voor 65+ maar natuurlijk zijn andere familieleden of vrienden ook welkom.

Datum: 16 februari
Tijd: 14.00 uur
Entree: € 2.50

FilmHuis The Quiet Girl
De film neemt ons mee naar het leven op het Ierse platteland van 1981, waar de 9-jarige meisje Cáit voor de zomer wordt ondergebracht bij familie. Net als Cáits ouders zijn zij boeren, maar in alles is het huis waar het meisje terechtkomt het tegenovergestelde van de armzalige chaos van haar ouderlijk huis. Er zijn geen andere kinderen, de oogst wordt op tijd binnengehaald en de twee volwassenen tonen oprechte interesse in hun logé. In deze omgeving van rust, reinheid en regelmaat kruipt Cáit langzaam maar zeker uit haar schulp. Na afloop nodigt de programma commissie je uit voor een gezellige nazit.

Datum: 29 februari
Tijd: 19.30 uur
Entree: € 6.50

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op onze website: www.huisvaneemnes.nl